Wat zijn Cryo Ice Sticks en hoe gebruik je ze? | ExcluJess

Wat zijn Cryo Ice Sticks en hoe gebruik je ze?

Met Cryo Ice Sticks laat je de koude in je huid dringen. Je hoeft er niet voor naar een beautysalon of wellnesscentrum te trekken. Je gebruikt ze gewoon thuis. Hieronder lees je alle voordelen van koudetherapie voor je huid, wat Cryo Ice Sticks precies zijn en hoe je jezelf op een zalig koude gelaatsmassage trakteert.

Cryo sticks gebruiken

Cryo Ice Sticks in een notendop

Wat zijn Cryo Ice Sticks?

Cryo Ice Sticks zijn lepelvormige, stalen staven die je in de diepvries steekt en daarna gebruikt om je huid strakker te maken. Ze koelen de huid zeer snel af en verhogen de bloedtoevoer naar je gelaat. Resultaat: een jeugdige, stralende teint.

Waarvoor gebruik je Cryo Ice Sticks?

Cryo Ice Sticks gebruik je om wallen onder je ogen te ontzwellen, roodheid in je gelaat te bestrijden en irritaties of ontstekingen op je gezicht tegen te gaan.

Hoe gebruik je Cryo Ice Sticks?

Cryo Ice Sticks zijn bedoeld om je gezicht te masseren. Dat kan met of zonder serum of crème. Hoe de gezichtsmassage met Cryo Ice Sticks precies in z’n werk gaat, lees en zie je in onderstaande blog.

Werken Cryo Ice Sticks wel?

Voor ons werken ze heel erg goed. Enkele klanten lieten ons weten dat Cryo Ice Sticks ervoor zorgen dat ze er na het ontwaken meteen wakker uitzien en dat gelaatsproducten veel dieper indringen.

Hoeveel kosten Cryo Ice Sticks?

Cryo Ice Sticks van ExcluJess kosten €79,99. Lees zeker de volledige product beschrijving op deze site.

Waarvoor staat Cryo?

Het woord cryo is afgeleid van het Griekse kryos en betekent “ijs” of “koude”. Cryotherapie is dan letterlijk “ je lichaam blootstellen aan lage temperaturen”. Hoewel dat voor de koukleumen onder ons niet bepaald een aanlokkelijke behandeling lijkt, heeft cryotherapie verschillende positieve effecten. Bekijk het als een natuurlijke detox voor je lichaam.

Misschien heb je al eerder gehoord van cryotherapie. Verschillende beautycentra zetten tegenwoordig in op cryosauna’s (ijssauna’s of vriescabines) waarin je drie minuten lang een temperatuur van -110°C weerstaat. Begin maar al te bibberen!

In deze blog bekijken we enkel de voordelen van cryo op de huid. Weet dat er enorm veel toepassingen zijn van cryotherapie en onthoud vooral dat er vele behandelingen enkel onder begeleiding van een arts gebeuren.

De voordelen van cryotherapie voor je huid

Lage temperaturen hebben een heilzame werking op onze huid. Af en toe de koude trotseren, zorgt onder andere voor:

  • Een jongere huid met minder (diepe) rimpels
  • Een zuiverdere huid met minder puistjes of mee-eters
  • Een hogere productie van collageen (anti-ageing!)
  • Minder afvalstoffen in je huid

Al deze voordelen zitten in twee stokjes. De zogenaamde Cryo Ice Sticks. Lepelvormige staven gemaakt uit roestvrij staal van medische kwaliteit. Die leg je in de vriezer om de koude volledig op te nemen. Vijf minuten voor gebruik haal je de sticks eruit en start je aan je personal face training.

Cryo Ice Sticks in de praktijk

Wanneer je de ijskoude sticks tegen je huid houdt, reageren je hersenen met een schokimpuls. Er stroomt in een mum van tijd bloed naar de plekken die de koude gewaar worden. Die stroom neemt afvalstoffen mee en stimuleert je huid. Meer nog: het zou ook genezingsmechanismen in gang zetten.

De resultaten van Cryo Ice Sticks

Cryo Ice Sticks werken eerst en vooral ontzwellend. Een perfecte remedie om wallen weg te werken en de puffiness van na het slapen te doen verdwijnen. De sticks zijn ook doeltreffende wapens in je strijd tegen huidirritaties, roodheid en zelfs acné. Daarnaast worden ze ook gebruikt om (diepe) rimpels en huidveroudering tegen te gaan. 

De koude temperatuur van de sticks verkleint je poriën en maakt je huid strakker. Met de sticks lukt het je ook om je verzorgingsproducten dieper in je huid te laten dringen.

Hoe gebruik je de Cryo Ice Sticks?

1/ De voorbereiding

Leg de Cryo Sticks enkele uren in de vriezer. Vijf minuten voor je aan je beauty routine begint, haal je ze eruit. Je gebruikt ze best op een gereinigd, droog gelaat. De eerste keren gebruik je je serum of dagcrème in combinatie met de Cryo Ice Sticks. Je zal merken dat de massage een stuk vlotter zal gaan.

Wist je dat een Konjac spons ideaal is om je huid te reinigen voor en na het slapen? Het is daarom een perfecte compagnon om je huid volledig schoon te maken voor je met de Cryo Ice Sticks aan de slag gaat.

creme aanbrengen bij cryo sticks

2/ Cryo sticks aanbrengen op je ogen

Hoe cryo ice sticks gebruiken

Begin bij je wenkbrauwen en beweeg de vlakke kant van de sticks in de richting van je slapen. Daarna bewerk je de huid boven je oogkassen en laat je de sticks naar de onderkant van je ogen glijden. Via masserende bewegingen in de richting van je slapen bevorder je de afvoer van gifstoffen.

Voer deze bewegingen enkele keren na elkaar uit tot je je huid voelt verstrakken en ontzwellen. Je zal merken dat de Cryo Ice Sticks van ExcluJess ergonomisch zijn ontworpen en de contouren van je gezicht perfect volgen.

3/ Cryo Sticks gebruiken op de rest van je gelaat

Breng de Cryo Sticks naar je mondhoeken en ga in masserende bewegingen naar boven, richting je jukbeenderen en tot aan de bovenzijde van je oor. Daarna beweeg je in de richting van je voorhoofd. Masseer in horizontale bewegingen over je voorhoofd. Op je haarlijn maak je opwaartse bewegingen met de Cryo Ice Sticks. Ten slotte breng je ze naar je hals en verplaats je ze richting je kin.

Voer al deze bewegingen een aantal keer uit tot je huid strakker en kalmer aanvoelt. Reinig daarna de sticks met water en dep ze volledig droog met een handdoek. Zo zijn ze opnieuw klaar om de diepvries in te gaan!

Cryo sticks op gelaat
Cryo ice sticks – €79.99

Misschien vind je dit ook interessant…

Leer meer over…

of ontdek onze populairste producten…

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven