Welke geur van de leather collectie past bij jou? Ontdek het hier! - ExcluJess

Welke geur van de leather collectie past bij jou? Ontdek het hier!

Welke geur van de leather collectie past bij jou? Ontdek het hier!

Ben je op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je interieur die zowel stijlvol als geurig is? Onze leather collectie biedt een scala aan heerlijke geuren die perfect passen bij verschillende persoonlijkheden en voorkeuren. Van de frisheid van cactus & blossom tot de warmte van vanilla & coconut, er is voor elk wat wils. Lees verder om te ontdekken welke geur het beste bij jou past!

1. Cactus & Blossom

Stel je een warme zomeravond voor, waar de lucht gevuld is met een verfrissende geur die toch een warme ondertoon heeft. Dit is precies wat onze Cactus & Blossom geur te bieden heeft. Met zijn unieke combinatie van frisheid en warmte brengt deze geur de essentie van een zwoele zomeravond tot leven. Laten we eens kijken naar de verschillende noten die deze geur zo speciaal maken.

Topnoten: De topnoten van Cactus & Blossom zijn groen en vormen de eerste indruk van de geur. Ze geven een gevoel van frisheid en levendigheid, waardoor je meteen wordt meegenomen naar een weelderig landschap vol groen en bloemen.

Hartnoten: In het hart van de geur vind je een boeket van cyclamen, bloemige tonen, jasmijn, lelietje-van-dalen en rozenhout. Deze combinatie van bloemige en houtachtige tonen voegt een warme en uitnodigende dimensie toe aan de geur, waardoor een gevoel van gezelligheid en comfort ontstaat.

Basisnoten: De basisnoten van cederhout en muskus vormen het fundament van de geur en zorgen voor een langdurige en sensuele finish. Ze versterken de warme ondertoon van de geur en laten een blijvende indruk achter, net als de herinnering aan een prachtige zomeravond die langzaam overgaat in de nacht.

Met zijn frisse topnoten, bloemige hartnoten en warme basisnoten is Cactus & Blossom een geur die perfect past bij een warme zomeravond. Laat je betoveren door de verfrissende en tegelijkertijd warme geur en geniet van de magie van een zwoele zomeravond, waar je ook bent.

cactus & blossom
cactus & blossom
cactus & blossom

2. Porcelain Peony

Laat je betoveren door de weelderige en bloemige geur van porcelain peony. Met zijn delicate mix van fruitige topnoten, bloemige hartnoten en warme basisnoten, vangt deze geur de essentie van een prachtige tuin in volle bloei. Ontdek de verschillende lagen van deze geur en laat je meenemen op een reis door een bloemrijk paradijs.

Topnoten: De topnoten van porcelain peony onthullen een fruitige zoetheid die meteen de zintuigen prikkelt. Deze fruitige tonen openen de geur op een verfrissende en levendige manier, waardoor een speelse en vrolijke sfeer ontstaat die doet denken aan zonnige dagen in de tuin.

Hartnoten: In het hart van de geur vind je een weelderig boeket van bloemen, waaronder jasmijn, pioenrozen, lelietje-van-dalen, ylang-ylang en cyclamen. Deze bloemige tonen voegen een romantische en vrouwelijke dimensie toe aan de geur, waardoor een gevoel van elegantie en gratie ontstaat.

Basisnoten: De basisnoten van muskus, sandelhout en hout zorgen voor een warme en sensuele finish die de geur een blijvende indruk geeft. Deze basisnoten vormen het fundament van porcelain peony en geven de geur een diepte en complexiteit die blijft hangen lang nadat de geur is vervaagd.

Met zijn fruitige topnoten, bloemige hartnoten en warme basisnoten is porcelain peony een betoverende geur die de schoonheid en elegantie van een bloeiende tuin vastlegt. Laat je verleiden door de weelderige geuren en geniet van de tijdloze allure van porcelain peony, een geur die de essentie van vrouwelijkheid en gratie belichaamt.

Pink Peony
Pink Peony
Pink Peony

3. Vanilla & Coconut

Stel je voor: een tropisch paradijs waar de lucht gevuld is met de zoete geur van vanille en de exotische aroma’s van kokosnoot. Dat is precies wat je kunt verwachten van onze Vanilla & Coconut geur. Met zijn fruitige topnoten, bloemige hartnoten en romige basisnoten brengt deze geur de warmte en sereniteit van een tropisch eiland rechtstreeks naar jouw huis. Laten we eens kijken naar de verschillende lagen van deze heerlijke geur.

Topnoten: De topnoten van Vanilla & Coconut betoveren je met een fruitige en verfrissende mix van kokosnoot, citrus, citroen en sinaasappel. Deze levendige combinatie van fruitige tonen opent de geur op een speelse en energieke manier, waardoor een gevoel van vreugde en opwinding ontstaat dat je meteen in een zomerse stemming brengt.

Hartnoten: In het hart van de geur ontdek je een weelderig boeket van bloemige tonen, waaronder tuberoos en roos. Deze bloemige noten voegen een vleugje romantiek en vrouwelijkheid toe aan de geur, waardoor een gevoel van elegantie en verfijning ontstaat dat perfect past bij de tropische sfeer.

Basisnoten: De basisnoten van vanille, hout en patchouli vormen het fundament van de geur en zorgen voor een warme en sensuele finish. Deze romige en aardse tonen voegen een diepte en complexiteit toe aan de geur, waardoor een blijvende indruk ontstaat die je nog lang bij zal blijven.

Met zijn fruitige topnoten, bloemige hartnoten en romige basisnoten is Vanilla & Coconut een geur die je meeneemt op een reis naar een tropisch paradijs. Laat je betoveren door de exotische aroma’s en geniet van de rustgevende en ontspannende sfeer die deze geur met zich meebrengt.

vanilla & coconut
vanilla & coconut
vanilla & coconut

4. Nordic Pine

Stel je een uitgestrekt Scandinavisch bos voor, waar de lucht gevuld is met de verfrissende geur van dennenbomen en de rustgevende aroma’s van kruiden en bloemen. Dat is precies wat je kunt verwachten van onze Nordic Pine geur. Met zijn levendige topnoten, bloemige hartnoten en houtachtige basisnoten, brengt deze geur de natuurlijke schoonheid van het Noorden rechtstreeks naar jouw huis. Laten we eens kijken naar de verschillende lagen van deze inspirerende geur.

Topnoten: De topnoten van Nordic Pine nemen je mee op een reis door een dicht bos met hun krachtige en verfrissende mix van artemisia, eucalyptus, munt en dennen. Deze levendige combinatie van groene en kruidige tonen opent de geur op een energieke en stimulerende manier, waardoor een gevoel van vernieuwing en vitaliteit ontstaat dat je meteen in de natuur doet wanen.

Hartnoten: In het hart van de geur ontdek je een bloemig boeket, verrijkt met de zoetheid van honing en de delicatesse van jasmijn, lelietje-van-dalen en framboos. Deze bloemige noten voegen een vleugje zachtheid en vrouwelijkheid toe aan de geur, waardoor een gevoel van harmonie en balans ontstaat dat perfect past bij de rustgevende sfeer van het bos.

Basisnoten: De basisnoten van cederhout, leder, patchouli, sandelhout en hout vormen het fundament van de geur en zorgen voor een warme en aardse finish. Deze houtachtige en rijke tonen voegen een diepte en complexiteit toe aan de geur, waardoor een blijvende indruk ontstaat die je nog lang bij zal blijven.

Met zijn levendige topnoten, bloemige hartnoten en houtachtige basisnoten is Nordic Pine een geur die je meevoert naar de serene schoonheid van de Scandinavische natuur. Laat je inspireren door de verfrissende aroma’s en geniet van de rustgevende en ontspannende sfeer die deze geur met zich meebrengt.

Nordic Pine
Nordic Pine
Nordic Pine

5. Frosty Nights

Stel je voor: een nacht onder een heldere volle maan, waar de sterren fonkelen als diamanten aan de hemel en de lucht gevuld is met een magische energie. Dat is precies wat je kunt verwachten van onze Frosty Nights geur. Als een uitnodiging om de deuren naar het paradijs te openen, brengt deze geur je in een staat van pure extase. Laten we de betovering van Frosty Nights verkennen, een geur die je hart vervult met liefde en je lichaam licht maakt als een veertje.

Topnoten: De topnoten van aldehyde en ozon nemen je mee op een reis door de heldere nachtelijke lucht. Als een briesje van verfrissing openen deze noten de geur op een sprankelende en opwekkende manier, waardoor een gevoel van vrijheid en opwinding ontstaat dat je hart laat zingen van vreugde.

Hartnoten: In het hart van de geur ontdek je een bloemig boeket, verrijkt met de zoetheid van lelietje-van-dalen, framboos, rozenhout en aardbei. Deze bloemige tonen voegen een vleugje romantiek en speelsheid toe aan de geur, waardoor een gevoel van betovering en verwondering ontstaat dat je ziel doet dansen onder de sterren.

Basisnoten: De basisnoten van balsem, cederhout en tonka vormen het fundament van de geur en zorgen voor een warme en sensuele finish. Als een omhelzing van de nacht laten deze noten een blijvende indruk achter, waardoor je wordt omhuld door een gevoel van geborgenheid en rust dat je naar hogere sferen tilt.

Met zijn betoverende noten en magische energie is Frosty Nights meer dan alleen een geur; het is een uitnodiging om de schoonheid van de nacht te omarmen en jezelf te verliezen in het paradijs dat zich voor je opent. Laat je meevoeren door de betovering van Frosty Nights en geniet van de nachtelijke reis die je ziel verlicht en je hart verwarmt.

frosty nights
frosty nights
frosty nights

Of je nu houdt van de verfrissende geur van bloeiende bloemen, de warmte van vanille en kokosnoot, of de frisheid van een winterse avond, onze leather icon collectie heeft voor elk wat wils. Ontdek jouw perfecte geur en geef je huis een nieuwe dimensie van stijl en geurige pracht!

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven