Over ons - ExcluJess

Over Exclujess

Destination happiness met Jessy

Je bent van harte welkom op deze website. Rust en genieten, dat kan je hier vinden.  Maak jezelf gelukkig met het exclusieve aanbod aan producten voor geur, kleur en sfeer in een gezonde omgeving thuis. Ik help je, samen met mijn team, graag verder.

“Maak van je plek, waar je ook bent, een echte thuis, een oase van rust met geuren, kleuren en mooie dingen.”

Jessy

Exclujess - Jessy

Gelukkig zijn met geuren en kleuren

Ik vind mijn inspiratie in reizen, verschillende culturen en nationaliteiten. Ik houd van kleuren, geuren, structuren, lekker eten, kortom, alles wat de zintuigen gelukkig maakt. Zo is het voor mij ook erg belangrijk om van je plek, waar je ook bent, een echte thuis te maken, een oase van rust met geuren, kleuren en mooie dingen. Dat maakt het leven aangenamer, rustiger. Je kan herbronnen, tot rust komen of gebruikmaken van krachtige geuren om je energie te versterken. Elke dag heb je andere behoeften. Vanuit een open spirit zoek ik naar nieuwe producten die het leven in de eigen omgeving, binnen en buiten, beter maken.

Originele kwaliteitsproducten, die ik graag met jou deel

Al mijn producten vertellen een apart verhaal. Mijn jarenlange ervaring in hygiëne en welzijn, helpt me bij mijn selectie van producten voor bij jou thuis. De verpakking, het eindproduct, niets werd over het hoofd gezien. Al mijn producten zijn gecertificeerd, reken op kwaliteit waar je elke dag kan van genieten. Je kan zelfs een thema kiezen waar je je helemaal thuisvoelt, creëer je eigen geuren- en kleurenfestival voor een aangepaste sfeer in je omgeving. Jij bent het waard om helemaal jezelf te zijn.

Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven