New year, New me! Ontdek hoe deze edelstenen je kunnen helpen! - ExcluJess

New year, New me! Ontdek hoe deze edelstenen je kunnen helpen!

Goede voornemens, een traditie die misschien wat cliché lijkt, maar bewust of onbewust nemen we ze vrijwel allemaal wel. Of ze nu groot of klein zijn, we maken ze terwijl we het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar begroeten als een onontdekt hoofdstuk. Het nieuwe jaar ligt als een onbeschreven blad voor ons, een moment waarop dromen en verlangens ontstaan voor de komende tijd. Tegelijkertijd werpen we een blik op wat we graag achterlaten in het oude jaar.

Hoewel deze reflectie verhelderend kan zijn, blijkt het vaak een uitdaging om deze doelen en voornemens daadwerkelijk vol te houden. Dit jaar kun je het anders aanpakken en je laten inspireren door de krachten en eigenschappen van verschillende edelstenen om je dromen en doelen na te streven.

Ben je klaar om jouw voornemers kracht bij te zetten? Ontdek onze top 5 edelstenen met eigenschappen die je kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen!

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een steen die geladen is met positieve en milde energie. Het is bij uitstek de steen van onvoorwaardelijke liefde en een open hart. De steen bevordert harmonieuze relaties, eigenwaarde en empathie. Rozenkwarts leert je van jezelf te houden zonder egocentrisch te worden. Het zorgt er ook voor dat je de schoonheid rondom je sterker ervaart en heeft zo ook een creatieve werking. 

Op fysiek vlak heeft rozenkwarts een positief effect op het hart, de longen en de geslachtsorganen. Je krijgt er op een rustige manier meer innerlijke energie van. Dankzij het hoge gehalte siliciumdioxide in rozenkwarts heeft het bovendien een verjongend effect op de huid. 

Quote kaars in blik - Good vibrations only
geurkaars parijs met kristallen

Aquamarijn

Aquamarijn staat bekend om het bevorderen van helder denken en mentale focus, waardoor je geholpen wordt bij het scherpstellen van je doelen en het ontwikkelen van een duidelijke strategie om ze te bereiken. De kalmerende energie van Aquamarijn ondersteunt emotioneel evenwicht, wat je in tijden van stress of twijfel kan helpen om kalm te blijven en gefocust te blijven op je doelen.

Een heldere communicatie is cruciaal bij het najagen van doelen, en Aquamarijn stimuleert expressieve communicatie, waardoor je effectiever kunt communiceren met anderen en jouw eigen behoeften krachtig kunt uiten.

Aquamarijn kristalzeep
aquamarijn-kristal-kaars

Tijgeroog


Tijgeroog, met zijn warme en aardse uitstraling, is niet alleen een visueel aantrekkelijke edelsteen maar ook een krachtige metgezel op jouw pad naar zelfvertrouwen en moed. Tijgeroog staat bekend om het bevorderen van zelfvertrouwen. Gebruik deze edelsteen om je innerlijke kracht te omarmen en met vertrouwen stappen te zetten richting jouw doelen.

De energie van Tijgeroog stimuleert moed en doorzettingsvermogen. Het kan je aanmoedigen om uit je comfortzone te stappen en de uitdagingen van het nastreven van jouw doelen met vastberadenheid aan te gaan. Tijgeroog wordt geassocieerd met het helder maken van de geest. Het kan je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen op jouw weg naar succes.

cadeau set kristalzepen lapis lazuli en tijgeroog
kristalzeep tijgeroog

Ruwe amethist

Ruwe amethist is een van de mooiste edelstenen om je interieur op te fleuren. Typisch voor deze steen is z’n paarse kleur. Naast het feit dat het een enorm mooie steen is, laadt ruwe amethist ook andere edelstenen energetisch op. Hierdoor is amethist een heel troostrijke, ontspannende en evenwichtige edelsteen. Voel je emotionele pijn, heimwee of rouw je om een overleden geliefde, dan brengt een stuk ruwe amethist rust en harmonie. 

Door zijn beschermende zuiverende werking is ruwe amethist een ideale meditatiesteen. Het maakt je hoofd helder en geeft diepere inzichten. Het laat je het verschil zien tussen wat belangrijk is in je leven en wat niet. 

amethist kristal hart
Quote kaars in blik - Choose to shine

Groene Aventurijn

Groene Aventurijn, met zijn schitterende groene tinten, is niet enkel een betoverende edelsteen, maar tevens een krachtige metgezel bij het versterken van jouw doelen. Geassocieerd met voorspoed en geluk, trekt deze steen positieve energie aan terwijl je jouw doelen najaagt. De bevordering van optimisme en zelfvertrouwen maakt het mogelijk om uitdagingen met een positieve mindset te benaderen. Bovendien biedt Groene Aventurijn ondersteuning voor emotioneel evenwicht, een essentieel element om gefocust te blijven op jouw doelen zonder overweldigd te raken.

Groene aventurijn is een kristal dat staat voor optimisme en levenslust en geeft je vertrouwen in nieuwe situaties of bij veranderingen, zowel in werk, als ook in het leven en alles wat daar bij hoort. Het kan je helpen met een gevoel van lichtheid met deze dingen om te gaan en alles vanaf de positieve kant te laten zien.

Quote kaars in blik - You rock (klein formaat)
Schrijf je in op de wachtlijst Laat hier je e-mailadres achter.
Scroll naar boven