ExcluJess Home Essentials - ExcluJess

ExcluJess
Home Essentials

Meer genieten, meer tijd voor jezelf

Dit is ons verhaal: kwaliteit, luxe, originaliteit en klasse voor bij jou thuis.

Maak van elke gelegenheid een feest en creëer momenten om nooit meer te vergeten. Het is jouw manier van leven, het  is happiness in your life, je geniet van een heerlijk thuisgevoel of helemaal-jezelf-zijn-gevoel, overal waar je bent, met telkens meer dan één moment écht voor jezelf.

Jij bent de architect van je leven.

Be proud, be brave, be ExcluJess.

Kwaliteit, keuze en luxe

Geurkaarsen

Een goed humeur nodig? Start met geurkaarsen van ExcluJess, elke dag opnieuw geuren voor een verfijnde atmosfeer. Onze geurkaarsen zijn topkwaliteit en geven een maximaal geureffect bij je thuis.

Water gezuiverd door kristallen

In exclusieve wellnesscenters vind je water gezuiverd door kristallen. Haal het nu zelf in huis. Heerlijk water met een zuivere smaak, gezuiverd door kristallen. Voor elke dag gezond leven.

Roomsprays

Met slechts enkele sprays waan je je waar je ook maar wenst te zijn. Je beïnvloedt je geest op een positieve manier en brengt het gewenste gevoel naar je kamer. Onze roomsprays zijn topkwaliteit en geven een maximaal geureffect bij je thuis.

Handgels

Met onze luxe handgels krijg je een optimale hygiëne en verfijnde verzorging. De producten zijn zacht voor de huid, ideaal voor de hygiëne van elke dag.

Sfeer voor elke gelegenheid

New York

Waan je in New York met de geuren en kleuren van de Big Apple, the city that never sleeps, een bruisende stad met skyscrapers, Wall Street, shopping, vermaarde mode en fine dining.

Earth

Voel je meer dan ooit verbonden met de aarde met aardse geuren en kleuren. Neem tijd voor jezelf, voel je verbonden, mediteer en kom tot rust, je verdient het.

Ibiza

Party en strand, de frisse geuren en kleuren van het mooie Ibiza. Geniet van bohemian, hippiecultuur, nachtleven en de sfeer van dit prachtige eiland met geuren voor nieuwe energie – van zeezout tot limoen -,  die je creativiteit ondersteunen.

Tabak

Dompel je huis en jezelf onder in de geur van tabak. Een heel aparte ervaring, ideaal om een energiek gevoel te creëren, waar je ook bent. Je stimuleert je inspiratie en creativiteit.

Scroll naar top